post

Klaipėdos miesto meras pagerbė ir pasveikino Klaipėdos FM U13 komandą

Antradienį Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas priėmė ir pasveikino Klaipėdos FM U-13 komandą, kuri tapo Lietuvos jaunučių lygos U-13 diviziono nugalėtoja. Kartu su nugalėtojais tapusiais auklėtiniais pasveikinti buvo ir jų treneriai Andrius Jokšas, Edmundas Gaigalas, Tadas Karinauskas ir Algimantas Briaunys bei Klaipėdos FM techninis direktorius Donatas Navikas.
Nugalėtojais tapo Modestas Povilionis, Rokas Navickis, Artiom Karavajev, Domantas Varkulevičius, Vilius Paniuškis, Joris Jokšas, Nojus Vyšniauskas, Mantas Česnokovas, Dominykas Zubavičius, Vakaris Vaitkus, Edvinas Mikutis, Benas Kavaliauskas, Lukas Pulkinas, Lukas Surblys, Miron Pataškin, Emilis Zifermanas, Dovydas Kniuras, Justinas Volodka, Lukas Žilys, Simas Sirutis, Benas Galminas ir Arijus Genys.
 

Jauniesiems futbolininkams rankas spaudė ir dovanėles su miesto simbolika įteikė Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas ir Klaipėdos savivaldybės Sporto skyriaus vyr. specialistė Aistė Viršilienė.

“Noriu visus jus pasveikinti su gražia ir pelnyta pergale. Matant, koks dabar yra Lietuvos futbolas, turbūt jums net nereikia kalbėti, jūs geriau žinote, labai norėtųsi pasakyti: mes čia, Klaipėdoje, sėdime su Lietuvos futbolo viltimis, su Lietuvos futbolo ambicijomis ir galimybėmis. Visi suprantate, kad tai labai ilgas ir sunkus kelias, bet būtent tam jūs ir sportuojate ir sau keliate aukščiausius tikslus”, – jaunuosius čempionus bandė padrąsinti Klaipėdos miesto meras V. Grubliauskas.