post

U-15 ir U-16 komandos tęsia Elitinių jaunių lygų varžybas

Šeštadienį Elitinėse jaunių lygose rungtyniavo Klaipėdos FM U-15 ir U-16 komandos. Vieni iš jų vyko į  tolimą išvyką sostinėn, kiti – savoje aikšteje rungtyniavo su turnyrinėje lentelėje greta žengiančiais Klauno Žalgirio FA auklėtiniais.

Klaipėdos FM U-15 komanda (treneriai Tadas Karinauskas ir Marius Komovas) vyko į Vilnių ir rungtyniavo su A. Narbekovo FA komanda. Nors varžovai turnyrinėje lentelėje žengia gan žemai, tačiau lengvų rungtynių tai neleido tikėtis, o rungtynių eiga tai ir pademonstravo. Šeimininkai jau 11-ąją rungtynių minutę išsiveržė į priekį (1-0), o klaipėdiečiams niekaip nepavyko pralaužti varžovų gynybos. Iki rungtynių pabaigos Klaipėdos FM žaidėjai bandė bent išlyginti rezultatą, tačiau šeimininkai tik pasinaudojo laisvesnėmis erdvėmis prie klaipėdiečių vartų ir padvigubino savo persvarą (2-0), priversdami klaipėdiečius patirti trečiąjį pralaimėjimą.

Klaipėdos FM U-16 ekipa (treneriai Romualdas Norkus ir Rimantas Vilavičius) rungtyniavo namie su Kauno Žalgirio FA ir jau rungtynių pradžioje uždirbo 11 metrų baudinį bei jį sėkmingai atliko Povilas Šalčius (1-0). Svečiams pirmojo kėlinio pabaigoje pavyko išlyginti rezultatą (1-1), bet vos prasidėjus antrajam kėliniui po Mato Ambrazaičio perdavimo iš kairiojo krašto varžovai pasiuntė kamuolį į savo vartus (2-1). Dar po kurio laiko Jorintas Komovas uždirbo dar vieną 11 m.  baudinį, o jį realizavo Povilas Šalčius (3-1). Varžovai gan greitai sugebėjo sušvelninti atsilikimą (3-2), bet klaipėdiečiai pergalės iš savo rankų jau nebepaleido.